INFORMATION OM EVENTET
Club Abzint Fetish Ball IV – Söndag 12 april i Norrköping (English follows below)

Performance har bokats och fler är på gång, affisch och biljettsläpp är live, dresscode och inspirationspinterest är spikat. Biljettpriset är 390 kr och det finns ca 300 biljetter. Hotell bokar du lättast redan nu med vår länk som ger dig 15% rabatt på Elite Grand Hotel Norrköping lördag-tisdag.

Hedonism, fetischism och utlevnad är kvällens tema så följ med Club Abzint till Bredgatan 54 för en kväll med performance, lekytor och fest i tre våningar.
Vi bjuder åter på möjligheten att uppleva en extravagant fetischbal i exklusiv lokal. På den stora upphöjda scenen kommer det att bjudas på spektakulära shower som du kan se från parkett och balkong. På samma våning som balkongen finns möjlighet att smiska, och i källaren abonnerar vi Sveriges snyggaste swingersklubb, med gott om olika rum för intimare lek. (Club Adam & Eva)

PÅ SCEN
Den eminente konferenciern Conny the Con Man kommer att styra kvällens öppningsakt med sin välmanikyrerade hand och smöriga svada. Ingen, vi säger ingen, lär undgå hans uppmärksamhet!
Vi släpper performance löpande.

Conny the Con Man – Hedersknyffel, vigselförättare, casinoägare loppcirkusdirektör, bilförsäljare, politiker, fredsmäklare och finanscoach.

Fräulein Frauke – En av Sveriges främsta burleskstjärnor, känd för extravaganta kostymer och sin intellektuella kreativitet på scen. Denna mörka skönhet kombinerar jazz och striptease med Broadwayglamour och dekadensen från början av förra århundradet.

Necrinity – Denna vackra multitalang gästar scenen med sin fetisch-neo-burlesque-akt.

Harley Queen – Sveriges egen Burlesque-antihjälte kommer med en spektakulär show.

FÖRMINGEL MED MAT
Med Libanesisk Meze kommer det att finnas något för alla. Bland annat tabboule, hummus, libanesisk kebab, soujok och falafel. Ni anger blandkost eller vegan samt eventuella allergier vid beställning.

HOTELL
Elite Grand Hotel Norrköping ger dig 15% lördag-tisdag om när du bokar med länken eller anger PROABZINT per mail, telefon, nätbokning vid våra datum! https://www.elite.se/?promotioncode=PROABZINT

CREW
– till exempel för dig som vill ha en uppgift, är ny eller bara vill vara med. Främst roddning eller liknande men även helkväll i garderob. Skicka till [email protected] Ersättning eller entré beroende insats

CODE OF CONDUCT
Vår uppförandekod gäller som vanligt. Denna gång med tillägget: ingen utlevnad eller bara könsorgan på entréplan. Fullständig code of conduct läser du här, generellt gäller: Mobil- & fotoförbud, ta inte på någon utan explicit tillåtelse, tjatragga inte, stör ej i andras utlevnad, ingen fylla, inga droger. Följer du inte detta kan du bli av med ditt medlemskap på livstid.

ALLMÄNT
Bredgatan 54, 3 våningar
Åldersgräns 20 år
Strikt dresscode
Strikt uppförandekod
Medlemskap och förköp krävs och löses på clubabzint.se. Du måste lösa medlemskap innan du kan logga in och köpa biljett. Biljetterna är personliga och köpes styckvis av respektive medlem.
Tider

Förmingel med mat 19.00-20.00
Insläpp 19.30-20.30
Öppet – 01.00
Priser

Pris 390 kr / Begränsat antal ungdomsbiljetter (upp till 26 år) för 240 kr.
Förmingel med mat kostar 230 kr.

DRESSCODE
Dresscodeväktarna från helvetet är tillbaka. I portarna möter ni Herr Drule och Slaktarstaffan från Dekadance begynnelse!
Bemannad garderob och ombytesmöjligheter ingår i biljettpris
En grundtanke är att du inte ska kunna gå till krogen utan att väcka uppseende. Alla delar av dresscode gäller oavsett könsidentitet. Det är inte tillåtet med nakna kön på entreplan.
Skicka bild och frågor till [email protected] om du är osäker. Märk mailet med vilket event det gäller. Better safe than sorry – biljetter återbetalas inte om du nekas entre pga att du inte uppfyller dresscode.
Besök vår pinterest för balen för inspiration. https://www.pinterest.se/abzint/club-abzint-fetish-ball-iv/

Bjud till så blir det en fantastisk bal!

Lack, läder, latex
Här gäller material framför modell. Lack, läder och latex fungerar i alla former. Självklart även syntetiskt läder.

Frack, smoking (Kompletta)
Det ska vara en komplett outfit oavsett, till exempel så innebär komplett smoking att du bär smokingjacka, smokingbyxor, smokingskjorta och fluga.

Paraduniform- högtidsdräkt? (Kompletta)
Det ska vara en komplett uniform/dräkt. Det måste vara en paraduniform, inga enkla militära uniformer.

Långklänning i finare material
Du kan bära en vacker lång aftonklänning i siden eller en klassisk balklänning. Klänningen ska vara av exklusivt snitt och material. Du kan inte komma i en enkel bomullsklänning eller din vanliga svarta spetsklänning. Skicka mail med bild om du är osäker.

Lingerie (spets, strass, satin, skira genomskinliga delar)
Även här gäller visst mått av excess. Exempelvis ett set med spets eller satinunderkläder, en skir body eller neglige. Vissa typer av mini-harness kan också passa in här, liksom en cool bodystocking eller kalsonger med see-trough, spets eller annat extravagant. Du kan inte komma i till exempel vita eller mönstrade bomullstrosor/kalsonger och en sporttop.

50/50 Male/Female
En tvådelad outfit där överdelen är klassiskt/stereotypt manlig och matchar dresscode, ex. frack- eller paraduniformsöverdel. Nedtill bärs stereotypt/klassiskt kvinnligt med stockings, trosor och klackar.

Övrigt – (särskilda kombinationer/extreme expressions)
Detta kan vara exempelvis lingerie med korsett i passande material, en fjäderbeklädd burlesqueoutfit som inte riktigt passar in under andra delar av dresscode, latexoutfit med en kortare tyllkjol, metallplagg, neopren harness-jockstraps, extra glansig och uppseendeväckande wetlook, schyssta rep-bindningar eller bondagetejp-kreationer. Fråga genom att skicka mail med bild, denna del bedöms från fall till fall. [email protected]

Klä upp dig och kom ut – tillsammans gör vi en spektakulär afton!